Emma bjuder på trädmemory, fågelmemory och svampmemory med foton och text att matcha till. Fina material som alltid!
‘
Emma bjuder på trädmemory, fågelmemory och svampmemory med foton och text att matcha till. Fina material som alltid!
‘
Här kommer lite material för arbetet med nybörjarengelska!
Där finns filmer på varje bokstav, elevuppgifter och tips för hur man kan använda bloggen för att flippa klassrummet, arbeta med ASL och använda digitala verktyg.
En fantastisk resurs för svenskundervisningen i de lägre åldrarna!
Klas 1a på Backa skola har en sida där de visar sin bank med motoriska övningar. Massa bilder på supersmarta övningar och material för att öva finmotoriken!
Där finns övningar som geobräden, pussel, klippövningar, lära sig rita mm
Toppentips till alla, men särskilt för alla er som jobbar med ASL – att skriva sig till läsning, där ju det ju är en stor del att öva finmotoriken på annat än att skriva.
Kolla in alla inlägg om motorik
Affischer för att påminna om bokstävernas placering från Sparklebox. Enkelt och tydligt med hjälp av giraffen, sköldpaddan och apan! Klicka på den svenska flaggan för att ladda ner den svenska versionen.
‘
Tusenfoting med två steg i taget 0-100
Alla material som har med att räkna att göra
Alla additionsmaterial och övrigt material för uträkning
Skaplig enkelt matematiskt tipsar om ett roligt sätt att med hjälp av elevernas namn arbeta med mönster – namnruta!
På bloggen kan man följa läraren Heléns arbete med barnen och man får mycket konkret inspiration till lektionsupplägg som verkligen inte passar endast i särskolan. Arbetet är labrativt och de använder mycket ikt. Värt ett besök!
Sidan Learning Chocolate erbjuder träning i olika enkla engelska vokabulär inom olika kategorier. Man klickar på bilden och får ordet uppläst. Det finns också olika övningar där man ska matcha ljud och ord, bild och ord och andra sätt. Toppen!
Hos activity village finns flera olika linjerade papper med höstbilder att skriva om.
De har även några olika linjerade papper med hösttema
Pedagogstockholm tipsar om en föreläsning av Professor Thomas Hehir som var i Stockholm och föreläste om inkludering av barn i behov av särskilt stöd i juni. Via deras sida kan ni se föreläsningen på film!